Rollingstones

 

Dagbog d. 15/7-2006

Se dagens foto

Nå.. Men vi må erkende at vi bor ude på "Lars tyndskids marker" Kragerne har vendt for længe siden, og med maden fra hotellet i frisk erindring (Der vil vi bare ikke spise igen). Kørte vi mod en lille by Ingsfield, iflg. kortet burde det bare være en smuttur. Men som så mange gange før i Australien blev vi igen overrasket over afstanden, inden vi var tilbage på campingpladsen havde vi kørt 120 kilometer. Og gæt hvad vi kørte igennem... ja rigtigt ! sukkerrør hele vejen, det begynder at blive lidt trivielt.

Det har regnet en del i nat, men jeg skal love for at vi har fået varmen. Desværre af den meget fugtige slags, i dag kan man rigtigt mærke at der er tropeklima i nord Australien. Heldigvis er der aircondition i autocamperen, så min øl bliver ikke alt for varm i mens jeg skriver.

Ungerne hygger sig i poolen og det er tæt på at de får lokket Susanne i vandet, det vi i så fald være første gang i Australien!

Vi har været en tur ved stranden, og fundet en masse flotte skaller, konkylier og koraller i alverdens flotte farver!

Der er et stort flot udekøkken på campingpladsen, hvor vi i aften skal grille store håndskårne steak, pølser og kylling.