Regnvejr, regnvejr og atter regnvejr!

 

Dagbog d.16/7-2006

Se dagens foto

De sidste par dage har vi ikke haft supervejr, men i dag må slå dem alle. Vi havde besluttet at forlade campingpladsen, for at køre længere mod nord til Mission Beach.

Stranden ved Rollingstone, der er kæmpe forskel på højvande og lavvande

Vi ankom til Mission Beach (opkaldt efter en gammel missionsstation) kl. 15.00 og det har bare stået ned i stænger siden vi kom. iflg. vejrudsigten skulle det klarer op i morgen eftermiddag, så planen er at besøge en krokodille farm.

Mission Beach er en lille ferie by, der slet ikke kommer til sin ret når det regner. Her er en del små butikker, mange resturanter og cafe`er. Vi håber at få set byen i lidt bedere vejr i morgen, vi har fået kineser mad i aften det var helt fint!

Området vi har kørt igennem i dag er meget mærket at den kraftige storm der ramte i marts, det må have været rigtigt slemt der er stadig masser af væltede palmer osv. rundt omkring. Vi er nu kun 130 km fra Cairns så vi har stadig god tid, jeg satser på at få Nicolaj med ud at fiske på onsdag. Vi vil forsøge at booke via campingpladsen i morgen, så må vi bare håber at der ikke er for mange bølger!