Mission Beach nu næsten uden regn..

 

Dagbog d. 17/7-2006

Se dagens foto

Endeligt holdte det op med at regne, så vi bestemte os for at køre til "Johnstone River Crocodile farm" som ligger ca. 50 km. fra Mission Beach.

Det kan varmt anbefales at besøge parken, men man skal komme til fodringstiderne så får man samtidig en rundvisning. parken ejes af et ægtepar som også tager aktiv del i hverdagen, Bruno var med rundt på hele turen. Han havde kæmpet med flere krokodiller, det kunne tydeligt ses på hans krop!

Bruno på besøg ved parkens største krokodille 5,2 mtr. og 1500 kg.

Der var mange muligheder for at komme helt tæt på dyrene, og vi startede med at holde slanger og små krokodiller (Det var i øvrigt meget forfriskende at vi selv kunne tage billederne, her render der ingen prof. fotografer rundt).

Alle dyrepassere var meget gode til at fortælle om de enkelte dyr, samt forskellen på de enkelte arter.

De øvrige dyr i parken bestod af kænguruer, og de fredede Cassowaries (og en masse høns). Disse underlige fulge kan man også møde i regnskoven omkring hvor vi bor.

En Cassowarie møder du en skal du løbe... De kan være ret agressive

Vi kan desværre ikke komme ud at fiske, da vejrudsigten lyder på 20 til 25 mtr.i sek. på havet. Det har jeg lidt dårlige erfaringer med, og kaptajnen vil ikke sejle når det blæser!

Så vi har snakket om at køre videre mod Cairns i morgen, men nu må vi jo se.