Kuranda via Skyrail

 

Dagbog d. 19/7-2006

Se dagens foto

Dagen startede med rigtigt flot vejr, og det har holdt ved hele dagen. Vi har været på marked i Kuranda i dag, turen der op forgik i en 7,5 km. lang svævebane der til tider var ret højt oppe.

Et af de billeder vi dumme turister betaler for..

Turen startede i en by der hed Caravonica, hvor vi parkerede camperen. Derefter var det afsted med svævebanen. Første stop var ved"Red peck station" , hvor vi kunne komme ud at gå i regnskoven. Der var også mulighed for at få en guide til at fortælle om planterne, men det sprang vi nu over. Næste stop var ved "Barron falls station", hvor et enormt vandfald væltede ned over klipperne. Til sidst endte vi så i Kuranda. Vi passerede en stor flod det sidste stykke, hvor vi bar så heldige at se krokodiller.

Hele banden på et af de 2 stop på den lange vej op!

Selve byen Kuranda er et rigtigt turist paradis, her kan man simpelt hen købe alle former for "Australien bras". Men det er et meget hyggeligt sted at gå rundt, og vi fik da også købt de sidste småting. En Dirigioo og en ny hat til Claus, naturligvis med rigtige krokodille tænder i.

De 7.5 km. tilbage foregik selvfølelig også i svævebane. En rigtig god oplevelse, som bør opleves.

I aften vil vi pakke de fleste ting, da camperen skal afleveres i morgen og så tager vi 2 dag på hotel/resorts i Cains, inden turen går til Danmark.