Farvel camper

 

Dagbog d. 20/7-2006

Se dagens foto

Vi startede med at spise pandekager ved poolen, lavet på B.B.Q. Derefter pakkede vi taskerne færdig, og ligesom på så mange andre camping pladser skulle vi være ude kl 10,00. Så kørte vi kørte lidt frem og tilbage før vi fandt vores resort. Nadine, Susanne og Claus kørte ud med Auto-camperen. Nadine havde taget et plaster fra falck kassen, som der lå i camperen, den skulle vi betale 30 $ for, men der har været så meget at klage over på camperen så vi slap. (ellers havde det været et lidt dyrt plaster for hende.) Da de kom hjem havde Natasja og Nicolaj allerede nået at være i poolen og farer vild. Da vi havde spist frokost badede vi, og brugte et par timer ved poolen.

Selv mor Sanne måtte i vandet

Nu har vi spist aftensmad her på hotellet, mens vi spiste så vi en kæmpe mus (Bandicoot). Den blev vist lige så bange som vi blev, så den var hurtigt væk. Vi prøver at få et foto inden vi rejser hjem.

I det hele taget er alting størrere hernede, mens vi var ved poolen så vi også en kæmpe flagermus (den var på størrelse med en lille hund)