Cairns nu i regnvejr...

 

Dagbog d. 21/7-2006

Se dagens foto

Da vi stod vi stod op her til morgen, stod det bare ned i stænger. Det er altså et mærkeligt klima der er her i nord Australien, i går stønnede vi i varmen i dag er det små koldt og regnvejr.

Det er godt at baren er overdækket...

Nå men planen var at tilbringe formiddagen ved poolen, og tage til Carins city om eftermiddagen. De planer blev hurtigt lavet om, og vi tog en taxa til centrum hvor vi brugte det meste af formiddagen i et storcenter. (Natasja har nydt dagen...)

Det klarede dog op et par timer, og vi kom lidt rundt i byen hvor vi fik købt de sidste små ting.

I morgen starter vi så turen mod Danmark, jeg tror faktisk at alle glæder sig til at vende hjem igen. Men sådan skal det jo nok være efter en god ferie, det er jo også rart at komme hjem i sin egen seng igen!

Da vi afleverede auto camperen havde vi faktisk kørt over 4000 km. De sidder nok også lidt i kroppen, gad vide om jeg kan køre i den rigtige side når vi kommer hjem!

Vi har alle savnet forskellige ting fra hverdagen, men et par ting er vi dog enige om:

Rugbrød med leverpostej, Hakkebøf med brun sovs og kartofler, "Mormors" frikadeller (Gæt hvem..)

Vores rejseplan ser sådan ud:

Lørdag d. 22/7-06 kl. 13.00 flyver vi fra Cairns til Singapore via Darwin (Lokal tid det svarer til kl. 05.00 lørdag morgen i Danmark), ankomst i Singapore kl. 18.55

Lørdag d. 22/7-06 kl. 23.00 flyver vi til Frankfurt, hvor vi lander kl. 05.40 søndag morgen (lokal tysk tid)

Søndag d. 23/7-06 kl. 09.35 flyver vi til København, hvor vi lander kl. 11.05 og hvis alt går vel skal vi flyve til Århus kl. 12.05. Hvor vi lander kl. 12.40 flyet heddet SK 1257, og vi håber meget at vi bliver hentet der. (Hans & Lissi)

Jeg ringer til jer fra København, når vi er sikkere på at nå flyet der skal jo ikke mange forsinkelser til undervejs.