Den mærkelige dag...

 

Dagbog d. 28/6-2006

Se dagens foto

 

Overskriften lyder måske mærkeligt, men det er altså sandt !

Vi starter med at hente autocamperen i Sydney, hvilket tager rigtigt lang tid. Alle biler skal åbenbart udleveres af chefen, for øvrigt et sindsygt kvinde menneske... Alle andre medarbejdere er ifølge hende "ikke rigtige kloge" (Hvor er det jeg kender det fra..) Autocamperen er for øverigt møgbeskidt !

Nå men afsted det går, igennem Sydney med angstens sved løbende af chafføren. Venstre kørsel kræver altså nogen tilvending. Det samme gør Sydney især når der skal køres bil. Vi var glade for GPS`en, ellers havde vi været der endnu !

Efter ca 1 times kørsel er vi ude af Sydney med kurs mod Newcastle, som skulle være Australiens store vindistrikt. Der er ca. 160 km. fra Sydney. Undervejs støder vi på et skilt mod Australiens reptile park, af motorvejen og efter skiltene og snart holder vi ved parken nu skal der ses på krokodiller.

Det første vi lære i parken er førstehjælp ved slange og edderkoppe bid, meget betryggende hvis vi nu skulle møde nogle af disse. Det sjoveste i parken var vist kænguruerne og koalabjørnene, kænguruerne blev håndfodret men det kan i jo se på billederne.

Videre mod Newcastle og vindistriktet og en god gang aftensmad, den eneste der kunne lide maden i parken var mærkeligt nok Nicolaj. Vi finder campingpladsen i bogen, taster adressen og afsted det går. Vel ankommet til pladsen, autocamperen er parkeret, desværre virker toilettet ikke, nå det må vi klare senere. Afsted til resturanten hvor det viser sig at resturanten ikke har licens til at servere øl og vin, hvorfor fa.... har man en resturant midt i et vindistrikt uden at kunne servere vin ? ...

Så efter en del Cola sidder vi nu i autocamperen med vores medbragte øl og vin, det har været super vejr i dag men om aftenen bliver der hundekoldt. Så er det godt at kunne tænde for varmen.