Sommerferie i Kroatien 2019

 

I år kørte vi for 12 gang til Kroatien, Vi holdt ferie i ugerne 26,27 og 28 og havde i år vores 2 døtre og en enkelt svigersøn med
Vi forlod Danmark kl. 06.00 lørdag d. 22/6 2019

 

 

Vi slap igennem stort set uden kø og andre problemer, og ankom til en regnvåd Camping Katzenkopf omkring kl. 15.30

Vi fik som sædvanligt en plads på transitområdet, en schnitzel på campingpladsen, og afsted igen kl. 05.00 søndag morgen.

Der ligger foto fra Camping Katzenkopf under de tidligere år, eneste forskel er en igangværende udvidelse af transitområdet.

Vi ankom til Bijela Uvela i Kroatien kl. 15.00 søndag eftermiddag, Vejret er gradvist blevet bedre og vi ankom til en meget varm campingplads. Vi har fået en rigtig fin plads med havudsigt, men stadig i så tilpas afstand fra stranden at der også er fred og ro :)

 

 

 


Det har været en stille og rolig ferie, med besøg i Porec, Funtana og Rovinje samt en dag på havet i lejet båd fra Vasar hvor vi sejlede lidt på Limski Kanal.

 

 

Vi nåede dog som altid at få en torden storm ind over pladsen, klik her for en lille video.
Husk at sikre telt og markiser hvis du forlader pladsen, disse storme komme rigtigt hurtigt og kan ødelægge rigtigt meget på deres vej.


Vi nåede også en tur til Plitvice søerne ca. 3 timers kørelse hver vej fra campingpladsen, sidst vi besøgte søerne var det i regnvejr denne gang i høj sol og 30 grader i skyggen

 

 

Se video fra Plitvice søerne her:

Video 1

Video 2

Video 3

 

 

Som altid er pladsen super fint organiseret, toiletterne er rene og pæne der er ikke en finger at sætte nogen steder.

Vi forlod pladsen igen tirsdag d. 9/7 kl. 6.00 efter ca. 2 1/2 uge, og var efter et besøg på Katzenkopf hjemme igen torsdag eftermiddag.