Vinterferie i Egypten 2012

 

Så blev det endeligt uge 47...Og vi var mere end klar til en uges ferie i Egypten

Ved forlod Danmark kl. 7.30 lørdag d. 17/11 og var hjemme igen lørdag aften d. 24/11, turen gik til Sharm el Sheik hvor vi boede på "Stelle De Mare"

Stella de Mare

Det viste sig at være et rigtigt godt valg, det er et rigtigt flot hotel hvor der er styr på tingene. Stor ros her fra !
Der er flere resturanter på hotellet, men den klart bedste er den Asiatiske resturant som ligger lige over broen hvor man bader fra. Her får du super mad og rigtig fin betjening.

Se flere billeder fra hotellet og stranden ved at klikke her !

Lige nedenfor hotellet starter koralrevet direkte fra stranden, da revet ikke må betrædes betyder det at man ikke kan bade uden at benytte broen.


Man kan se korallerne under broen, der er ikke mere
end 1/2 meter vand over korallerne.

Til gengæld hopper man så direkte ned i det flotteste vand vi nogen sinde har oplevet, og når badevandet samtidig er 25 grader er det rigtigt svært at komme op igen.

En smagsprøve...

Jeg har taget rigtigt mange undervands billeder, og små video klip men af praktiske årsager har jeg lagt dem i et web album.

Du finder billederne ved at klikke her !

Du finder video klip her, jeg har skrevet størrelsen på så hvis du har en langsom internet forbindelse skal du nok beregne lidt ekstra tid:

Video 1 (36 mb)
Video 2 (116 mb)
Video 3 (117 mb)
Video 4 (76 mb)
Video 5 (41 mb)
Video 6 (141 mb)

Vi har brugt det meste af ferie på afslapning ved stranden, svømning i havet og poolen men et enkelt besøg i Naam Bay og Old town blev det også til.

Et enkelt billede fra "Old town"

Her skal man som altid væbne sig med tålmodighed, begge steder er fyldt med over ivrige sælgere der alle mener at man skal besøge lige netop deres butik. Vi har endnu ikke fundet noget som efter vores mening er værd at købe, det er det samme turist "bras" man finder alle steder...

Under turen i Naam bay stødte vi tilfældigvis ind i en af disse "købmænd", det viste sig dog at være en noget anderledes oplevelse. Faktisk en rigtigt positivt oplevelse, som bestemt kan anbefales hvis man skal besøge Sharm el Sheik.

Har dy lyst til en guided tur rundt i Sharm El Sheik, eller blot brug for en privat taxi kan du uden problemer kontakte "Falcon"

 

Nå... men aftal en god pris med ham (kunne feks. være 25 pund = 25 kr.) for en tur rundt i byen, vi har kun oplevet ham som værende meget fornuftig, og nem at tale med også har han adgang til de forskellige hoteller. Hvilket betyder at han har tilladelse til at køre ind og ud, det er der ikke mange private der får !

En uge går desværrer hurtigt, så efter en dejlig solfyldt uge rejser vi hjem til det Danske vinter vejr igen.

Vi har haft 28 - 30 grader hver dag.

Det er bestemt ikke sidste gang vi besøger Sharm El Sheik.