Ferie i Tyrkiet 2015

Så kom vi afsted på turen til Tyrkiet, egentligt skulle vi have været af sted med campingvognen... Men det må vente Sweetdeal overtalte os til en tur i varmen :)

Efter noget bøvl lykkedes det at komme afsted søndag d. 12/4, første aftale lød ellers på den 14/4 men det fly blev aflyst (godt vi har 14 dages ferie).
Nå men vi starter med en flyver med alt for lidt benplads, faktisk det mindste vi endnu har prøvet. Det lykkedes dog at flytte lidt rundt så jeg havnede ved en nødudgang, det hjalp meget nu frygter jeg bare for turen hjem :(

Da vi så endeligt sad i bussen til hotellet, fik vi af vide at det bookede hotel endnu ikke var åbent og at vi derfor skulle til et andet. Mon ikke de viste det i sidste uge.... Nå men hotellet fejler nu ikke noget, her er et fint pool område og en rimelig god strand hvor vi har brugt den første dag. Jeg har også været en tur i havet... Man er vel Viking :)

 

 

Onsdag d. 15/4 2015

Ja det er jo ikke for meget vi får lavet, vi ser en del til stranden og poolen (og baren). Men her til morgen fik vi 2 timers tyrkisk massage, peeling, skumbad og sluttede af med en ansigtsmaske nu føles vi begge som født på ny... Det var fantastisk :)

Vi har de sidste par dage gået en tur ud fra hotellet, i dag fandt vi en basar med rigtigt mange butikker. Som altid en masse kopi varere, junk og bras så vi har ikke købt noget. Vi planlægger at tage en tur til en nærliggende by en af de nærmeste dage, så må vi se om vi kan få brugt vores Tyrkiske penge.

Ellers går snakken vist mere på hvornår vi kommer hjem igen, en del af gæsterne på hotellet har fået forlænget deres ferie da flyverne åbenbart er over bookede. Nå men vi får at se lørdag, der skulle vi vist kunne finde afgangstiderne i receptionen. Det vil såmænd være okay med et par dage mere, vi har super vejr 23 grader i skyggen og sol fra morgen til aften.

 

Fredag d. 17/4 2015

Vi brugte torsdag formiddag ved havet, men efter en gang frokost tog vi bussen til Manavgat. Bussen køre hver 10 minut og koster stort set ikke noget at bruge, vi blev endte ca. 5 minutter fra centrum og gik resten af vejen.

 

Udsigten fra busstoppestedet

 

Byen er delt af en flod hvor det også er muligt at komme på tur op af floden, vi fandt en enkelt basar men ellers er det ganske normale butikker. Selv Burger King og Mac D ligger på strøget :)

 

For at være sikre på at komme til det rigtige hotel tog vi en taxa hjem, vi fik pruttet den ned fra 80 til 60 lira men har sikkert stadig betalt alt for meget...

Vi har stadig super vejr, og det ser ud til bare at blive bedre og bedre. Det ser også ud som om der begynder at komme liv på de andre hoteller rundt om os, der bliver gjort rent og renset strand hele vejen rundt.