Farvel til Stuart og Tara

 

Dagbog d. 10/7-2006

Se dagens foto

 

Idag stod vi op kl. 05.00 for at se finalen i VM-fodbold (tænk at man ikke kan undvære det.) Efter det store morgenbord med bacon og æg (og masse af frugt,som man altid får her) skulle vi sige farvel til Stuart og Tara . Vi har haft nogle fantastiske dage her, og er blevet opvartet hele tiden. Tara ved ikke alt det gode hun skal gøre for os. Jeg tror både hun og børnene kommer til at savne deres kortspil. Det har været dejligt at møde noget familie man aldrig har set før og aldrig troede vi skulle møde, vi håber at se dem igen.

Hello Stuart and Tara

we hope you have a nice trip to Bundaberg.It was lovely to stay with you, thank you for that. We look forwart to have som mails and picture of the baby. Love from Susanne and family.

Idag har vi kørt ca. 300 km. og er kommet til byen Yeppoon. På turen her op har terrænet ændret sig meget. Før så vi en masse træer og palmer (hvilket vi stadig gør) men nu ser vi også store kaktusser. Dersværre ser vi også mange påkørte døde dyr i vejkanten, det er lige fra kanguruer til små dyr som harer.

Campingpladsen er ok , men der er ikke mange børn her, så jeg tror vi køre videre i morgen. Børnene har dog fået en god snak med ejeren af campingpladen og hendes papegøje. Folk her er meget venlige og vil gerne hjælpe.

Capricorn Palms Holiday camping

Vi er nu nået så langt nord på at her er varmt hver dag, men her er også rigtig mange forskellige slags myg og vi klør alle sammen over det hele.

Nu vil vi tage ind til byen og få noget at spise, Nadine vil gerne have bøf med brun sovs, hvilket jeg ikke tror vi finder her nede.