Townsville eller..

 

Dagbog d. 14/7-2006

Se dagens foto

Der er egentligt ikke så meget at skrive om i dag, vi forlod campingpladsen omkring kl. 9.30 og trode at vi havde en kort køre tur på ca. 300 km foran os. Desværre var begge "Big4" campingpladserne i Townsville optaget, så vi bestemte os for at køre videre til "Rollingstones" (det lyder af mere end det er) 4 huse og et hotel.... Men der var plads!

Vi ankom først kl. 16.00, heldigvis er det i den rigtige retning (Mod Cairns) så vi har ikke spildt tiden! Nu har vi ca. 300 Km. til hvor vi skal aflevere camperen på Torsdag.

Pladsen er egentligt ikke så dårlig, der er ikke rigtigt nogen muligheder for at handle så vi måtte køre efter aftensmaden. Det blev på hotellet i Rollingstones, det tog lang tid for at få maden (Som til gengæld ikke var ret god...). Vejen til campingpladsen er en lang snoet vej igennem en af de mange sukkerrørs plantager i nord Australien, vi har kørt igennem endeløse marker af disse høje rør.

Da vi spiste aftensmad på hotellet, faldt vi i snak med en af de lokale (En "gammel" mand på ca. 60 år....) Det viste sig at han ejede flere af plantagerne i området, og kunne fortælle at sukkerrørene faktisk vokser i ca. 15 mdr. før de bliver høstet. herefter bliver de hakket i småstykker og saften presset fra og kogt, det der bliver tilbage er sukker. Markerne består desværre af andet en rør, da vi kørte mod hotellet mødte vi masser af kryb på vejen (Tudser og slanger)

Desværre er vejret ikke så godt det har regnet det meste af dagen, og det bliver vist ikke bedere før Tirsdag (Surt..). Men okay! området trænger til det alle de floder vi har passeret er stort set udtørret, generelt mangler de vand de fleste steder i Austalien.

Poolen i Rollingstones

Vi bliver her til Mandag og vi håber at kunne nå nogle af de ting vi mangler bla.:

Krokodillesafari, en herre fisketur (Nicolaj og far) og Natasja er vist heller ikke helt færdig med at shoppe (mon hun nogensinde bliver det?)

Vi har generelt kørt efter Big4 pladserne, det er næste alle sammen 4 stjernet eller mere. Pæne og rengøringen er i top!