CAINS

Dagbog d. 18/7-2006

Se dagens foto

Jeg må starte med at fortælle at jeg aldrig troede at vi ville få noget søvn i nat. Da vi skulle til at i seng sad en kæmpe stor græshoppe i selvlysende grøn på størrelse med en hånd på vores køleskab. Der gik helt panik i campingvognen, alle råbte og skreg. Efter et stykke tid fik jeg (Susanne) dog fanget bæstet, men roen lagde sig ikke helt, nu skulle hele camperen undersøges for andre kryp. Til sidst faldt alle (også Nicolaj) dog i søvn.

I dag startede vi så mod Cains, ca. 130 km , turen der op gik igennem store regnskovsområder. Ind imellem ser vi dog også store flotte blomstrene røde julestjerner, nogle af dem op til 2 m. høje.

I dag lykkedes det endelig at få opdateret hjemmesiden, vi var faktisk i byen Innisfail i går da vi besøgte krokodille farmen. Men de havde lidt problemer på internet cafe`en. Vi bestemte os til at prøve igen i dag, dog med samme problem heldigvis var ejeren (nørden) på arbejde. Så efter en del roden med computeren lykkedes det endelig at få "hul" igennem.

Vi er kommet til vores sidste stop med camperen for denne gang og har bestemt os for den mest luksusiøse plads vi kunne finde. Den første overraskelse vi fik da vi chekede ind, var at vi blev vist rundt på pladsen i en golfvogn. Pladsen er stor og nem at farevild i , men her er super flot med bjergene rundt om os. Her er alt hvad hjertet begærer, selvfølgelig 2 pools, masse af BBQ, alle form for spil/boldspil, udendørs storskærm hvor der vises film om aften og masse af aktiviteter.

Eftermiddagen er brugt ved poolen og på at slappe af.