Hjem rejsen

 

Dagbog d. 22//7-2006

Se dagens foto

Så kom dagen hvor vi skal forlade Australien, vi havde arrangeret afhentning af kufferterne kl. 10.00 (så slap vi jo selv for at slæbe dem den lange vej til bussen). Som alt andet på hotellet fungerede det uden problemer, og som aftalt kom der en bus og kørte os til Cairns lufthave kl. 11.30. Lige nu sidder vi i Singapore lufthavn, og har lige fået besked om at flyet til Frankfurt er 2 timer forsinket. Til gengæld har vi fået billetter til gratis aftensmad, så ungerne er smuttet på Mc Donalds.

Natasja klar til afgang fra hotellet

 

Vi håber at de 2 timer holder, for så skulle vi stadig have 2 timer at løbe på i Frankfurt.

Søndag.:

De to timer i Frankfurt holdte fint, men det gjorde pladserne ikke. SAS havde overbooket flyet, så der var ingen pladser til os, Gale, sure og trætte (efter ca. 4 timers søvn de sidste 30 timer), forsøgte de om nogle ville bytte deres billetter til en anden afgang med 250 EU oven i hatten, men selvfølgelig var der ikke det. Først var de i tvivl om de overhoved kunne få os med et fly idag, men til sidst fandt de dog en afgang idag kl 16.10 til Billund, derefter kommer vi med taxi til Hadsten..

Lige nu sidder vi i gate 6, og venter på at klokken bliver 16,10. så vi kan komme hjem til familien og vennerne. dem har vi savnet meget.