Mails fra Danmark

 

Tak for de mange mails hjemme fra Danmark, det er rart at høre fra jer!

 

Især tak til:

Lars "Nabo" for at minde mig om at hækken skal klippes!

Men han har vist ret!

Det er jo rart at have nogle enkelte gode venner, prøv engang at se hvad vi kom hjem til. Tak for hjælpen til Ken og Bedstefar, naboen kan jo sagtens være kæk der er rygter på vejen om en havemand...

Harlev banden det er rart at høre alt er vel!

Klaus jeg har fået alle dine mails, men kan desværre ikke svarer på dem. Alt hvad jeg sender af mails kommer retur igen beklager !

"Fætter" Peter håber du får en god tur til Syd Afrika

Ken og Birgitte håber i har haft en rigtig god ferie i Kroatien, hils ungerne

Hej Julie tak for mailen håber du får en god ferie, hilsen Natasja

Birthe og Viggo godt at høre i havde en god tur til Kroatien, surt at høre TomTom navigationen ikke virkede (kunne det være fejl 40 ?)

Kate og Peder tag lige og gem lidt at det gode vejr til os, hvis det har været for nemt for Thomas kan han jo bare klippe hækken. Jeg kan jo se at den trænger til det, og det var jo faktisk hans far der nedlagde klipningsforbud inden vi forlod Danmark. Det med øllene kan vi jo lave om på Søndag!

Hans og Lissi vi har faktisk fået jeres mails, men desværre har vi svært ved at sende herfra jeg ved ikke hvorfor. Vi glæder os til at se jer (og Sussi) på søndag.

Lissi and Ted thanks again for the stay in your house, hope to see your in Denmark soon.

Stuart and Tara thank your for our visit at your place, it was very nice to see your. We hope to see some pictures of the baby and your new house, there will always be a room waiting in Danmark if your comes near.