Vi

Australien September 2014

 

D.4/9 2014

I dag blev vi vækket af fødselsdagssang og noget der skulle være rytme med et stykke træ og et grydelåg, en af deltagerne havde fødselsdag og det blev fejeret med fødselsdagssang på alle de forskellige sprog.

Hvis det ikke havde været fordi det var kl. 4.45, havde det sikkert været rigtigt sjovt !

Nå men op og den samme rutine med morgenmad, oprydning og pakning af bussen. Også afsted til Kings Canyon og den længste travetur vi endnu har været på hernede, starter med "Heart attack Hill" hvis man overlever den må man gerne komme med videre :)

 


Heart attack Hill

En noget krævende tur og vi var godt brugte da vi kom ned igen, men endnu en fantastisk tur rundt i bjergene. Masser af oplysninger om dyr og planter, fortid og nutid vi så bla. en del forsiler i klipperne (så måske Timmi har ret i det med havet)

 


Det er vel ikke så sært men bliver træt, når
det er mig der skal bære det hele..

Vi spottede også en enkelt baby kommodovaran


På vej mod næste lejr lavede vi frokost på en campingplads, her var også mulighed for en tur i swimmingpoolen. Det sidste stykke vej mod lejren bød på 2 timers kørsel på "Dirt road", vi var totalt gennem rystet da vi nåede frem.

Vi nåede også lige at få samlet træ til aftens madlavning.

Det var også ved denne lejr 5 af os hoppede fra turen, så efter at have sagt farvel til resten af gruppen blev vi hentet og kørt til Alice Springs en køretur på 160 km.

Vi ankom til Alice springs og fik vore aftensmad og det længe ventede bad :)

Se flere billeder