Australien September 2014

 

d. 31/8 2014

Efter en lang dag er vi havnet i Dubai, det meste af dagen har budt på forsinkelser lige fra DSB til nedbrud af bagage båndet i Københavns lufthavn og sen afhentning i Dubai :(
Vi ankom til hotellet i Dubai kl. 02.00 natten i mellem lørdag og søndag, vi havde hjemmefra besluttet at søndagen skulle bruges til at besøge:

Verdens højeste bygning (Burj Khalifa)
Dubai mall
Verdens eneste 7 stjernede hotel

Vi nåede dem alle, dog kunne vi ikke komme ret tæt på hotellet faktisk lidt spild af tid. Men flot ser det ud på afstand.

Vi havde hjemmefra booket billetter til en tur op i Burj Khalifa, det var en kæmpe oplevelse at se Dubai fra den højde. Man kan komme hele vejen rundt om tårnet, men kun ud et enkelt sted. Verdens hurtigst elevator køre op på 124 sal på ca. 30 sekunder, efter turen i tårnet brugte vi nogle timer i Dubai mall. I centeret ligger også Dubai akvariet, her var vi en tur igennem tunnelen og fik set både hajer og masse af andre fisk.

Lige nu sidder vi i flyveren mod Sydney, alt er gået fint her til morgen vi mangler kun de 13 times flyvetur... Nå ja også de 3 timer til Eyers Rock bagefter.

Se billeder fra Dubai d. 31/8 2014