Pladser vi har besøgt:

Danmark

Tyskland

Holland

Østrig

Kroatien

Tjekkiet

Ungaren

Øvrige lande

Kontakt

Links

Hjem

Blokhus by Camping pinsen 2012


Indkørsel til campingpladsen

Så blev det tid til at besøge Blokhus, vi har efterhånden været en del gange i byen men aldrig boet her. Vi havde fantastisk vejr hele pinsen (måske det eneste sommer 2012), og byen viste sig fra sin flotteste side alle butikkerne var åben.

Blokhus bycamping ser ikke ud af meget fra vejen af, men det første der mødt os var et par meget venligt og imødekommende ejere. Hvor betyder det bare meget at man føler sige velkommen !


Et kig på pladsen

Vi havde på forhånd reserveret hvilket viste sig at være en god ide`, i løbet af lørdagen var pladsen fuldt optaget. Området omkring pladsen er rigtigt fint, vi boede helt nede i bunden hvor man ved hjælpe af adgangskortet/bomkortet kan komme igennem hegnet og bagom pladsen til Blokhus. Super fint når hunden er med og vi gerne vil lufte den uden for pladsen.


Bag campingpladsen er et rigtigt fint grønt område med legeplads,
der er også opstillet borde/bænke og grill hvis man har lyst til det.

Det eneste minus på pladsen er toilet forholdene, hvis man bor helt nede i bunden af pladsen er der opstillet et skurvogn ca. midt på pladsen. Det er vel nærmest en nød toiletbygning, hvis man skal i bad er bygningen helt oppe ved receptionen.


Endnu et kig på pladsen

Blokhus by Camping`s hjemmeside