Påske ferie i Holland 2012

 

Vi besøgte sidst Holland i påske 2003, så nu var det ved at være tid igen !

Vi startede fra Hadsten lørdag morgen kl. 9.00 og ankom til Camping Nienoord i Leek omkring kl. 18.00, det sidste stykke fra den Tyskegrænse til campingpladsen
gik ikke så hurtigt da vores kære bil ikke ville køre over 70 km i timen.

Vi har besøgt campingpladsen engang før, men nu fremstår den totalt i standsat med ny toiletbygning og en rigtig fin resturant i forbindelse med receptionen.

Du kan besøge campingpladsens hjemmeside her !

Mandag morgen kørte vi til Gronningen for at få bilen checket, det viste sig at være en defekt indsprøtningsdyse der gav problemerne.
Desværre var reservedelen ikke til at skaffe før påske, så for første gang måtte vi benytte os af SOS International.
Der er stor ros herfra utrolig proffesionel og hurtig hjælp, iflg. aftale tømte vi bilen for værdier og efterlod den hos Kia i Gronningen. Herefter tog vi en taxa tilbage til campingpladsen.
Efter et par timer ringende SOS International tilbage, og forklarede at der var bestilt en bil fra Tyskland og at den ville ankomme til campingpladsen den næste dag i mellem kl. 7.00 og kl. 9.00.
Vores egen bil ville blive transporteret tilbage til Danmark med en autotransport. Kl. 10.00 tirsdag morgen kunne vi forsætte ferien... Nu i Mercedes :)

 

Et kig mod receptionen og resturanten
"Vores" nye bil

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Næste stop er "Amsterdamse Bos" lige uden for Amsterdam, super fin plads som ligger perfekt for at besøge byen. Der er ikke langt til nærmeste Metro som klart kan anbefales hvis men vil en tur til centrum.

Du kan besøge campingpladsens hjemmeside her !

Vi havde planlagt at besøge Van Gogh museet, men måtte opgive grundet meget lan kø, generelt var rigtigt mange at attraktionerne godt besøgt, naturligvis nok pga. af påsken.
Vi valgte derfor at besøge Madam Tussaud i stedet, her er nogle enkelte billeder fra besøget i Amsterdam.

Et kig mod Central stationen
En af de mange kanaler der løber igennem Amsterdam

Næste stop på turen er en lille by der Epe, her skulle ydes lidt Dansk support til Randers`s U12 talent fodbold hold om deltog i "Marc Overmars international paastoernooi"

Resultaterne snakker vi ikke om, men det var et fint stævne desværre kunne vejeret godt have været bedre. I Epe boede vi på "De Koe Kamp" mest af alt en fastligger plads, men for et par dage gik det fint.

Epe er egentligt en ganske stor by, med fine muligheder for handel men området omkring byen virker også rigtigt skønt.

Marc Overmars træner for Epe
Randers i angreb

 

 

 

 

 

 

Epe by hjemmeside !

Du kan besøge campingpladsens hjemmeside her !

Vi kørte fra Epe søndag kl. 10.20 og var hjemme igen ca. kl 20.30 efter en shoppe tur ved grænsen.