Sommerferie i Kroatien 2021

 

I år kørte vi for 13 gang til Kroatien, Vi holdt ferie i ugerne 27,28, 29 og 30 dog kun ca. 3 af ugerne i Kroatien.
Vi har i mellem tiden solgt vores campingvogn, så efter et år med Corona og ferie i Danmark skulle vi denne gang bo i et mobilhome.

Vi valgte at bo på samme plads som vi plejer Bijela Uvela.

Vi kørte lørdag morgen og havde hjemme fra booket overnatning på Flair Hotel Zum Benediktiner som ligger i Schwarzach am Main.

Det passer nogenlunde med hvor vi plejer at overnatte med campingvognen, og vi ankom i fin tid sidst på eftermiddagen. Turen igennem Tyskland desværre med masser af vejarbejde og nedsat hastighed.

Hotellet er ganske fint til en overnatning, vi boede samme sted på vej hjem.
Området bar præg af de store oversvømmelser der har ramt Tyskland i år, det var tydeligt at se de ødelagte broer ved engarealet bag hotellet, de fleste af husene i byen var stadig beskyttet af sandsække.

Efter morgenmad på hotellet fortsatte vi mod Kroatien og ankom søndag eftermiddag, vi fik udleveret nøglerne til et rigtigt fint mobilhome. Vi har været noget spændte på om vi kan vende os til camping på en lidt anden måde, det har været rigtigt fint faktisk rigtigt godt at have et hus med AC i den varme kroatiske sommer.

For første gang har vi haft vores hund med på sommerferie, det er gået rigtigt fint især grundet AC i huset.

Vi har boet lige ved siden af børne poolen, det har været fint og inden for gå afstand til havet.

Det er samme plads som vi plejer at ligge på, og der er ikke rigtigt sket noget nyt. Dog er priserne i supermarkedet på pladsen forhøjet voldsomt, køre ind til Porec for at handle det betaler sig. Til gengæld er maden på de forskellige resturanter ikke blevet meget højere.

Her er nogle få billeder fra 2021, resten ligger under de andre år her på hjemmesiden.

Se billede album

 

 

 

 

www.hadstennet.dk