Thailand april 2014

 

Onsdag d. 16/4 2014

Vi vågnede tidligt pga. varmen og de mange lyde ude fra, hvilket betød at vi kunne nyde den flotte solopgang ude fra vores terasse. Vi var kommet tidligt i seng igår, fordi resortet kører efter et princip, hvor de ingen elektricitet bruger. Det er både en fordel og en ulempe, det er super hyggeligt med olielamper, der oplyser hytterne, men samtidig er det ikke særlig nemt at finde tandbørsterne i mørket.

 

Ved morgen bordet, mens vi sidder og spiser får vi øje på Wandy den lokale by's ene elefant. Den var kommet for at bade i floden, og fik givet noget af et show for resortets gæster. Vi fik lov til at fodre den med frugt, og der blev taget en masse billeder før elefant-manden hoppede op på ryggen af den og red væk.

Se flere billeder

 

 

Efter morgenmaden (som i øvrigt ikke var ris), var der planlagt en gåtur op til den lokale lille by, hvor mon-folket lever. Her fik vi en rundvisning af vores guide Sam der i øvrigt også selv er et medlem af mon-folket og som bor oppe i den lille landsby. Han forklarede hvordan de lokale lever, og hvordan deres kultur fungerer. En super god og spændende oplevelse som bestemt kan anbefales. Byens befolkning er på kun 130 mennesker, og det virker som om de alle kender og hjælper hinanden. Udover det er byen selvhjulpen, de har deres egen skole og et tempel som de benytter flere gange om dagen.

 

Ellers har dagen stået på afslapning, solbadning og elefantridning. Solen er bagende varm, og vi er lykkelige over floden som kan køle os lidt ned. Efter frokost tog børnene en tur op i junglen på elefantryg, en 30 minutters tur rundt til de forskellige steder i byen/junglen. Her fik de set både templet, skolen samt en masse forskellige frugttræer og myretuer. En helt anden oplevelse end at gå turen, her fik man også mulighed for at snakke med en af de lokale som kunne beskrive deres kultur på en anden måde. Ellers bliver der svømmet ned af floden, og drukket en masse kolde øl og colaer, vi hygger os og nyder en alternativ oplevelse.