Thailand april 2014

 

Fredag d. 18/4 2014

Så sidder vi med hver vores rom og cola i skyggen i Hua Hin, her er helt fantastisk. Alle har vist fået den sol de kan tåle for i dag men... Hellere rød end hvid :)

 

Aftensmad ved havet

I formiddags gik vi en tur langs stranden, hen til abebjerget. Idet vi nåede der hen kom en mand gående med en stor balje bananer og råbende en underlig lyd. Efter ham kom ca. 200 aber, som vi fik lov til at hjælpe med at fodre. Flere af aberne kom helt hen til os og tog bananerne fra vores hænder, en sjov oplevelse. Vi havde dersværre ingen kameraer med, men vi tager der hen samme tid imorgen med kamera.

 

Til aften tog vi ind til et nat-market inde midt i Hua Hin. Det er så dejligt nemt at komme frem og tilbage da taxi'erne og tuk-tuk'erne holder til lige ude foran hotellet. Vi er blevet enige om at det ikke kan betale sig at gå, når man kan blive kørt for 34 kr lige meget hvor man skal hen. Vi ankom til market og blev enige om at gå en tur rundt, og derefter mødes og spise aftensmad. Der var fuldstændig proppet med mennesker, og delte meninger omkring hele konceptet. Pigerne var glade og nød at kunne shoppe for ingen penge, mens de voksne nok hellere ville sidde på en bar og få en kold.

 


Se flere billeder