Thailand april 2014

 

Søndag d. 20/4 og mandag d. 21/4

Vi har simpelt hen haft for travlt til at kunne skrive dagbog de sidste par dage... nej okay vi har simpelt hen bare slappet af på hotellet og ved stranden, et par enkelte shoppeture til storcenteret er det også blevet til.

De unge menesker mangler vist stadig at besøge et par butikker, især sportsbeklædning står højt på listen :) Mon ikke de når det inden vi skal hjem.

Birgite og Josefine har i lørdags været ved skrædder og bestilt kjoler. Josefine har besilt en galla kjole til hendes HF galla. Birgitte har bestil to kjoler med inspiration fa Margot Mikkelsen. I dag var de hos skræddern til "fitting". Han fik lagt lidt op her og der og vil nu færdiggøre dem. Spændende...

Vi har det meget varmt i øjeblikket temperaturen ligger i mellem 35 - 40 grader i skyggen, i solen tør jeg slet ikke tænke på hvor højt den når.

Lige nu sidder jeg i skyggen i baren og skriver, det er her der er bedst at være da det lufter noget (en enkelt "Chang" kommer der nok også forbi) servicen fejler ikke noget .

 

Her i formiddag har vi været en tur på abebjerget, vi kan se derhen fra stranden men besluttede at tage en Tuc Tuc alle har vist fået rigeligt med sol og kunne ikke klare gå turen langs vandet.

 

Se flere billeder fra abebjerget